QFF160113A10

×

Error message

An error occurred during the connection to the server
2018.04.20
Ha ma elhelyezi megtakarítását a QFF160113A10 kötvényünkben...
...6,55% (EHM: 6,55%) éves hozamot biztosítunk Önnek...
...2016.01.13-ig, a következő kamatfizetési napig.
Ezt követően megtakarítása minden éves kamatperiódusban az akkor érvényes kamat mértékével gyarapodik tovább.
2016.01.13

 

A lejárat napjáig hátralévő kamatfizetési napok: 2016.01.13
Kamatozás: fix

Mit takar a fix kamatozás?

Fix kamatozású kötvényeinket választva Ön már a befektetés pillanatában tudhatja, hogy milyen összeg(ek)re számíthat majd a – az általában közép- vagy hosszútávú – futamidő alatt és a lejáratkor. Ennek megfelelően pontosan tervezhetővé válhatnak pénzügyei. Így egyszerűen kivédheti a futamidő alatt esetlegesen változó piaci hozamkörnyezet által okozott bizonytalanságokat.

Mit tegyek akkor, ha ez a futamidő számomra nem felel meg?

Javasoljuk, hogy lehetőség szerint a megvásárolt kötvényt a futamidő végéig tartsa meg, hiszen ellenkező esetben szándékolatlan árfolyamnyereség vagy -veszteség keletkezhet. Választékunkban a különböző típusokon belül is különböző lejáratokat talál, így könnyen kiválaszthatja a céljainak leginkább megfelelőt.

Mekkora összeget fektethetek be?

Kötvényeink névértéke általában 10000 forint, ami biztosítja, hogy akár néhány tízezer forintot, akár nagyobb, több millió forintos összeget is kényelmesen befektethet. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy ha a lejárat előtt értékesítésre kerül a korábban megvásárolt kötvényállomány egy része, akkor is a megmaradó állomány változatlan feltételek mellett termelhet hozamot, vagyis a befektetés szükség esetén részben is „feltörhető”.

Mennyire kényelmes a befektetés kezelése?

Befektetéseit kényelmesen kezelheti, hiszen a kötvényeit dematerializált formában tartjuk nyilván a nálunk vezetett értékpapírszámláján, a kifizetésre kerülő kamatokat és a visszafizetett tőkét pedig ügyfélszámláján írjuk jóvá. A számláján nyilvántartott vagyon fölött rendelkezhet internetes rendszerünkön (WebBróker) vagy telefonon (Call Center) keresztül, illetve tanácsadóink segítségével.

Lehet kamatadó- és ehomentes is?

Igen, amennyiben jelen kötvénybefektetéseit TBSz vagy NYESZ számlára helyezi el, úgy a vonatkozó jogszabályok szerint kamatadó- és eho-mentességet érhet el. Ennek feltételeiről tájékozódjon honlapunkról, a jogszabályokból, vagy kérje tanácsadóink segítségét!

A hozam a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Kft. által kibocsátott 2016.01.13-i lejáratú QFF160113A10 Kötvény vonatkozásában érvényes. A hozam 2014.08.01. napján került meghatározásra. A Kötvényprogram MNB engedélyezési száma: H-KE-III-690/2014. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a kötvény forgalomba hozatala a szokásostól eltérő kockázatú. Jelen reklámcélú tájékoztatás nem minősül nyilvános ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, és nem helyettesíti a Kibocsátásról és a Kötvényprogramról szóló Alaptájékoztató és Végleges Feltételek, a részletes terméktájékoztatók, továbbá az ügyfelek általános MiFID tájékoztatását biztosító dokumentumok együttes megismerését. A dokumentumok megtekinthetőek a Kibocsátó, a Forgalmazó székhelyén és a forgalmazási helyeken, valamint a www.quaestor.hu internetes oldalon a MiFID ügyféltájékoztatók és a közzétételek között.

Visszahívást kérek!