X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

Köszöntő

Tarsoly Csaba

"A QUAESTOR egy álom, amelynek megvalósítását a rendszerváltás tette lehetővé. Kiteljesedése mindannak, amit az apámtól és a nagyapámtól láttam, hogy a kemény, következetes és céltudatos munka hosszú távon eredményes lehet.

Az immáron 25 éves cégcsoportunk sikerét ugyanúgy köszönheti a benne és érte dolgozóknak, mint azoknak, akik miatt létrejött. Piaci szemléletünket az innováció, a rugalmasság, a minőség és az ügyfélközpontúság határozza meg, így mostanra egy olyan több lábon álló cégcsoportot sikerült felépítenünk, amelyben a szolgáltatások egymást erősítik, és minden olyan tevékenység megtalálható, amellyel ügyfeleink megszerzett értékeit egész életükön át gyarapíthatjuk.

A hazai termék és szolgáltatási kínálatunk mellett célunk, hogy határainkon kívül újabb hídfőállásokat építsünk ki, illetve tudásalapú innovációk hatékony hasznosítására képes befektetések irányába kívánunk fejlődni. Az elkövetkező időszakban olyan iparágak felé nyitunk, amelyek nemzetközi léptékkel is mérhető hasznot hozhatnak számunkra. Arra törekszünk, hogy cégcsoportunk olyan vállalatok létrehozásába fektessen be, amelyek nem csak az eddig megteremtett pénzügyi erőforrásainkat, hanem a vállalatok felépítésében és működtetésében megszerzett tapasztalatainkat is hasznosítani tudják, ezeket a képességeinket használva jövedelmező vállalatokat hozzunk létre.

A folyamatos fejlődésünk mellett számomra az a legfontosabb, hogy a hazai és nemzetközi tevékenységünk továbbra is a minőségről szóljon, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon és szakértelemmel szolgáljuk ki."

Tarsoly Csaba
a QUAESTOR Csoport elnök-vezérigazgatója