X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

Sikeres megnyitó

 

Moszkvai Magyar Kereskedőház logóA magyar-orosz kereskedelmi kapcsolatok növekedésének érdekében 2013 áprilisában Moszkvában megnyitottuk a Moszkvai Magyar Kereskedőházat. Hazánk nyugati integrációja mellett jelentős hagyományokkal rendelkezik a két ország közti gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok ápolásában. A megtorpanások és az 1998-1999-es orosz gazdasági válság ellenére is jelentős export tevékenységet folytat Oroszországba.

Az orosz piac javuló fizetőképességével egyenes arányban növekedett a magyar exportőrök aktivitása is. Reményeink szerint Magyarország a „keleti nyitás” politikának köszönhetően egyre nagyobb szerepet fog játszani a térségbe irányuló kereskedelemi exportban.

Moszkvai Magyar Kereskedőház megnyitóEbben a folyamatban játszik kiemelten fontos szerepet a cégcsoportunk által létrehozott Moszkvai Magyar Kereskedőház. Feladata, hogy tovább mélyítse a két ország közti gazdasági kapcsolatokat, amelybe beletartozik a befektetés közvetítés, az üzleti tanácsadás, valamint a kereskedelmi és turisztikai tevékenység élénkítése. Legfőbb célkitűzésünk az, hogy elősegítsük a magyar vállalatok térnyerését, a magyar kis- és középvállalkozások érvényesülését Oroszországban, hogy jelentős piacot találjunk a magyar ipar és mezőgazdaság termékei számára. Ezen túl tevékenyen részt kívánunk venni abban a folyamatban is, hogy minél több orosz befektetés valósuljon meg Magyarországon. A Moszkvai Magyar Kereskedőház megnyitásával katalizátor szerepet kívánunk betölteni a hazai ígéretes innovatív ötletek, elképzelések, projektek oroszországi piacra lépésében, és az orosz befektetések Magyarországra érkeztetésében. 

 

További információ a www.mvtd.eu oldalon.