Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

Egyéni portfoliókezelés

Válassza a biztonságot, a szakértelmet az Ön befektetési stratégiájának, elvárásainak megvalósítását és a különleges ügyfélkezelést!

Biztonság

Alkalmazott rendszerünk révén, melyet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete hitelesített és engedélyezett, minden Ügyfél befektetése elkülönítve kerül kezelésre és kimutatásra. Segítségével ellenőrizhetővé válik a kitűzött befektetési célok teljesülése. Továbbá az értékpapírok egy letétkezelőnél kerülnek elhelyezésre, aki szintén figyelemmel kíséri a befektetési irányelvek és limitek teljesülését, így több szintű biztonság jellemzi az egyéni portfoliókezelési tevékenységet.

Szakértelem

A befektetés, vagyonkezelés területén évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik az Ügyfelek vagyonának gyarapítását. A szakértelem visszaigazolása, hogy saját befektetési alapjaink, melyek irányítása az egyéni portfoliókezelési tevékenységhez hasonlóan a kollektív pénz és vagyonkezelés kategóriájába tartozik, a hozamlistán évek óta dobogón szerepelnek. További indikátor az elismertség tekintetében a QUAESTOR nyugdíjcélú megtakarításai részére történő tanácsadás, vagyonkezelés.

Kiemelt ügyfélkezelés

Ügyfelünk szerződés kötése esetén preferenciáit és vagyoni helyzetét figyelembe véve segítséget nyújt az optimális portfolió kialakításában és annak folyamatos felülvizsgálatában.

Továbbá az Ügyfeleink választhatnak, hogy vagyonuk alakulásáról milyen formában és gyakorisággal kapjanak képet. Lehetőség van napi, heti, havi, vagy akár éves kimutatások készítésére, melyet elektronikus úton, vagy normál postai úton kézbesítünk. Rendszeres elemzéseink szintén ingyenesen állnak rendelkezésükre, melyek segítségével átgondolhatják portfoliójuk összetételét.

Egyéb, értékes szolgáltatások

Diverzifikált hátterünknek köszönhetően olyan speciális, kiegészítő szolgáltatásokat tudunk Ügyfeleinknek nyújtani, melyet az általános befektetési szolgáltatók igen ritka esetben.

Széles szolgáltatási és tevékenységi körünk magában foglalja többek között utazások szervezését, lebonyolítását, ingatlanpiaci tanácsadást, elemzést, nyugdíjbiztosítási tanácsadást, eseti személyvédelmet.


Forduljon hozzánk bizalommal!


QUAESTOR Befektetési Alapkezelő Zrt. - Vagyonkezelés
06-1-2999-999