Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

A forward outright ügyletek - Elérhető devizapárok, árfolyamjegyzés

Elérhető devizapárok

A QUAESTOR Értékpapír Zrt. a forex spot kereskedés során ajánlott több mint 150 devizapár mindegyikére kínál forward outright kereskedési lehetőséget, melyek listáját itt találja. Ugyanakkor kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány devizapár esetén a likviditás hiánya miatt forward outright ügylet nem mindig köthető.

Árfolyamjegyzés

Ahogyan a bankközi devizapiac bemutatásánál olvashatta, a bankközi devizapiacon minden devizapárra két árfolyamot jegyeznek: egy eladási ajánlat (bid), melyen eladni tudunk, és egy ennél magasabb vételi ajánlat (ask), amelyen venni tudunk. A két árfolyam közötti különbség az ún. spread.

A QUAESTOR Értékpapír Zrt. a piacon az egyik legalacsonyabb spread-eket kínálja. Az alkalmazott spread mértéke függ az Ön által az eQtrader számláján bonyolított forgalom nagyságrendjétől. Amennyiben Ön magas forgalmat bonyolít, úgy az eQtrader® professional, alacsonyabb forgalom esetén az eQtrader® non-professional spread mellett tud kereskedni. Így például a QUAESTOR-nál az EUR/HUF esetében akár 30 PIP, az EUR/USD valamint az USD/JPY esetében akár 3 PIP spreadet is el tud érni.

A QUAESTOR által alkalmazott spread-ek mértékét itt találja.