Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021
HU EN

Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Partnerünk!

Az alábbi tájékoztatást nyújtjuk a QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt-nél vezetett foglalkoztatói nyugdíjprogramjuk kapcsán.

  1.     A QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. (FNYSZ) egy önálló jogi személyiség és nem érintett a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. csődeljárási folyamatban.

2.     A QUAESTOR kötvény kitettség miatt a forint alapú befektetési portfóliók kisebb mértékben érintettek. Ezek a portfóliók 10%-ot nem meghaladó mértékben tartalmaznak QUAESTOR Financial Hrurira Kft. által kibocsátott kötvényeket. Ugyanakkor, mivel legalább öt éves tagsági jogviszony megléte szükséges a nyugdíjszolgáltatás kifizetéséhez, ennek azonnali hatása a tagok vonatkozásában nincs. A QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy az így felmerült hatást a jövőben mérsékelje.

3.     Az FNYSZ tagjainak vagyonát független letétkezelőnk, az Erste Bank Hungary Zrt. őrzi, így a befektetett eszközállomány rendelkezésre áll.

 A QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. mindent megtesz a csatlakozott foglalkoztatók tájékoztatása érdekében.