Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

QUAESTOR Tallér Részvény Alap

Nemzetközi részvény alap

A QUAESTOR Tallér Befektetési Alap a QUAESTOR alapcsalád legrégebbi terméke, mely az 1993-as indulás után az ezredfordulót követően, az Uniós csatlakozás közeledtével kapta meg igazán karakteres befektetési politikáját. A QUAESTOR Tallér kiemelten a közép-európai országok értékpapírpiacain aktív. Az alap a legbiztosabb jövedelemtermelő-képességgel rendelkező, magas piaci kapitalizációjú társaságok részvényeibe, illetve kisebb részt a térség államkötvényeibe fekteti tőkéjét. A QUAESTOR Tallér alap célja, hogy kihasználja a régiónk vállalataiban rejlő nagyobb növekedési lehetőségeket és ezáltal a befektetési-jegy tulajdonosoknak minél magasabb jövedelmet biztosítson. Tekintettel arra, hogy a QUAESTOR Tallér klasszikus részvényalapként működik, ezért az alap portfoliójában lévő részvények aránya minimum 50%, maximum pedig 85% lehet.

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Elsősorban olyan befektetőknek, akik magasabb árfolyam-ingadozást is elviselnek, azaz a magasabb hozam reményében képesek nagyobb kockázatot is vállalni.
  • Akik részvényekbe kívánnak fektetni, de nem akarnak azzal rendszeresen foglalkozni, kellő ismeret illetve információ birtokában.
  • Akik hosszú, legalább 2 éves időtávra akarnak megtakarítani.