Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

eQTRADER®

  • 23 értéktőzsde, 21 árutőzsde, 150+ devizapár, 17 000+ instrumentum
  • 10 professzionális chart típus és 60 technikai indikátor
  • Könnyedén testre szabható felület
  • Ingyenes hírek, elemzések, tippek és akár ingyenes valós idejű árak
  • Kereskedés és számlahozzáférés a nap 24 órájában
  • Megbízások akár egy gombnyomásra, kézi beavatkozás nélkül
  • Piaci- és limitáras, stop loss és követő stop megbízások
  • Alacsony és átlátható díjak, árak és árfolyamok
  • Nemzetközileg díjnyertes rendszer

A kereskedési rendszer automatikus fedezet ellenőrzést végez. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben pozíciója fedezetlen lesz, a rendszer automatikusan lezárja a pozíciókat a kockázat csökkentése érdekében. A fedezet felhasználási szintjének növekedésével az Ön kockázati kitettsége is emelkedik, csökkenésével azonos irányba konvergál. Javasoljuk, hogy már 85-ös fedezet felhasználási szint előtt zárja a pozícióit a veszteség csökkentése érdekében. Ha olyan piaci szituáció történik, hogy a fedezet felhasználási szintje eléri, vagy meghaladja a 100 %-os értéket, a rendszer automatikusan likvidálja az érintett számla összes pozícióját.

Tájékoztatjuk az Ügyfeleinket, hogy a pénzeszközök és eszközök a más szolgáltatónál, mint alletétkezelőnél kerülnek elhelyezésre, az Egységes Előzetes Tájékoztató Hirdetmény VI. 1.4. pontjában meghatározottak alapján.

A Társaság nem vállal felelősséget a más Szolgáltató esetleges fizetésképtelensége esetén az Ügyfél által a más Szolgáltatóhoz befizetett pénzeszközök visszafizetésének esetleges elmaradásából eredő károkért.

 

Hedge pozíciók:

A kereskedési rendszer és a cégcsoportunk kockázatkezelési profilja nem teszi lehetővé az automatikus hedge pozíciók kiépítését, azaz nettósítja azokat a piaczárást követően. Ez annyit jelent, hogy ha Ön rendelkezik 5 db long irányú pozícióval és 3 db short irányú pozícióval ugyan arra az instrumentumra, akkor a New York-i tőzsdezárást követően a clearing folyamat a számla nettó egyenlegét, azaz 2 db long irányú pozíciót hagy a számláján.

* Ez a tájékoztatás kizárólag a kockázatokra vonatkozó figyelem felhívást szolgálja, következésképpen a QUAESTOR Értékpapír Zrt. számára semmilyen kötelezettség nem keletkezik a tájékoztatás alapján vagy az abban foglaltakkal összefüggésben. A tájékoztatás nem teljes körű és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak vagy ajánlatnak. A fenti információk illetve adatok általunk megbízhatónak tartott forrásokon alapulnak, de sem garanciát, sem felelősséget nem tudunk vállalni pontosságukért vagy teljességükért. A befektetőknek tájékozódniuk kell a befektetésekkel kapcsolatos esetleges problémákról, különös tekintettel a befektetések kockázatának nagyságára. A befektetőknek csak olyan értékpapírokat érdemes vásárolniuk, amelyek összhangban vannak kockázatvállalási képességükkel. A befektetőknek javasoljuk, hogy az értékpapír-tranzakciókkal kapcsolatos adóügyekben kérjék ki hivatásos adótanácsadó véleményét. A QUAESTOR bármely alkalmazottja, vezetője, illetve azok családtagjai (a jogszabályokban megszabott kereteken belül) szabadon vásárolhatják, illetve adhatják el a tájékoztatóban szereplő értékpapírok bármelyikét illetve szabadon foglalhatnak el bármilyen pozíciót az értékpapír- és pénzpiacokon. Kérjük, tájékozódjon! Tanulmányozza át különösen a MIFID tájékoztatókat, amelyek elérhetők a www.quaestor.hu internetes oldalon a MIFID ügyfél-tájékoztatók között.