QFD150812

×

Hibaüzenet

An error occurred during the connection to the server
2018.04.20
Ha ma elhelyezi megtakarítását a QFD150812 kötvényünkben...
...5,60% (EHM: 5,60%) éves hozamot biztosítunk Önnek.
...2015.08.12-ig, a kötvény lejáratáig.
2015.08.12
 

Átlátható gyarapodás rövidtávon

Rövid futamidejű diszkont kötvényeinket névértékük alatt, diszkontált áron vásárolhatja meg, míg a futamidő végén a névértéknek megfelelő összeget írjuk jóvá ügyfélszámláján (és fizetjük ki Önnek vagy tesszük lehetővé az újrabefektetést az Ön rendelkezése alapján). Ennek megfelelően Ön a befektetés pillanatában már pontosan tudja, hogy a lejáratkor mekkora összegre számíthat, illetve hogy a futamidő alatt befektetése mekkora hozamot termel.

Mit tegyek akkor, ha ez a futamidő számomra nem felel meg?

Javasoljuk, hogy lehetőség szerint a megvásárolt kötvényt a futamidő végéig tartsa meg, hiszen ellenkező esetben szándékolatlan árfolyamnyereség vagy -veszteség keletkezhet. Választékunkban a különböző típusokon belül is különböző lejáratokat talál, így könnyen kiválaszthatja a céljainak leginkább megfelelőt.

Mekkora összeget fektethetek be?

Kötvényeink névértéke általában 10000 forint, ami biztosítja, hogy akár néhány tízezer forintot, akár nagyobb, több millió forintos összeget is kényelmesen befektethet. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy ha a lejárat előtt értékesítésre kerül a korábban megvásárolt kötvényállomány egy része, akkor is a megmaradó állomány változatlan feltételek mellett termelhet hozamot, vagyis a befektetés szükség esetén részben is „feltörhető”.

Mennyire kényelmes a befektetés kezelése?

Befektetéseit kényelmesen kezelheti, hiszen a kötvényeit dematerializált formában tartjuk nyilván a nálunk vezetett értékpapírszámláján, a kifizetésre kerülő kamatokat és a visszafizetett tőkét pedig ügyfélszámláján írjuk jóvá. A számláján nyilvántartott vagyon fölött rendelkezhet internetes rendszerünkön (WebBróker) vagy telefonon (Call Center) keresztül, illetve tanácsadóink segítségével.

Lehet kamatadó- és ehomentes is?

Igen, amennyiben jelen kötvénybefektetéseit TBSz vagy NYESZ számlára helyezi el, úgy a vonatkozó jogszabályok szerint kamatadó- és eho-mentességet érhet el. Ennek feltételeiről tájékozódjon honlapunkról, a jogszabályokból, vagy kérje tanácsadóink segítségét!

A hozam a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Kft. által kibocsátott 2015.08.12-i lejáratú QFD150812 Kötvény vonatkozásában érvényes. A hozam 2015.02.02 napján került meghatározásra. A Kötvényprogram MNB engedélyezési száma: H-KE-III-690/2014. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a kötvény forgalomba hozatala a szokásostól eltérő kockázatú. Jelen reklámcélú tájékoztatás nem minősül nyilvános ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, és nem helyettesíti a Kibocsátásról és a Kötvényprogramról szóló Alaptájékoztató és Végleges Feltételek, a részletes terméktájékoztatók, továbbá az ügyfelek általános MiFID tájékoztatását biztosító dokumentumok együttes megismerését. A dokumentumok megtekinthetőek a Kibocsátó, a Forgalmazó székhelyén és a forgalmazási helyeken, valamint a www.quaestor.hu internetes oldalon a MiFID ügyféltájékoztatók és a közzétételek között.