Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021
HU EN

Bemutatkozás

A QUAESTOR Csoport, a magyar pénzügyi és befektetési piac egyik kiemelkedő szereplője, mely az elmúlt 25 évben már több lábon álló cégcsoporttá fejlődött, 2010 októberében kezdeményezte az első hazai foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató létrehozását.

Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatónk azzal a céllal jött létre, hogy a tagok, illetve munkáltatóik - mint csatlakozó foglalkoztatók - számára egy rugalmas és komoly előnyökkel rendelkező nyugdíjcélú megtakarítási formát biztosítson.

Itthon is egyre több vállalatvezető fogalmazta meg igényét az olyan testreszabható nyugdíjprogramok iránt, melyek lehetővé teszik számukra munkavállalóik hosszútávra szóló pénzügyi motivációjának megteremtését.

Ma már mindez Magyarországon is elérhető. Az angolszász országokban, illetve a fejlett nyugati demokráciákban már jól működő rendszer alapján létrehozott foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatónk egy egyedülálló kezdeményezés a hazai piacon.

A QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. termékei lehetőséget biztosítanak valamennyi csatlakozó foglalkoztató számára egyedi, rugalmas feltételekkel kialakított nyugdíjkonstrukciók megvalósítására.

Amellett, hogy társaságunk rugalmas csatlakozási feltételeket kínál, a befektetési tevékenységünk során arra törekszünk, hogy a tagok által vállalható kockázat mellett minél magasabb hozamot és így minél magasabb nyugdíjszolgáltatást biztosítsunk tagjaink számára. Ezen célok megvalósítása érdekében a befektetési tevékenységünket professzionális vagyonkezelő társaság, a QUAESTOR Befektetési Alapkezelő Zrt. végzi.

Oldalainkon megismerkedhet termékeinkkel, és egyben kiválaszthatja az Önök vállalata/szervezete számára leginkább megfelelő egyedi feltételeket, és elkészítheti saját foglalkoztatói nyugdíjprogramját.