Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

Vagyonkezelés - Dokumentumok

A szerződés egy példánya

A szerződés egy példányát, aláírást követően irodáinkban átnyújtunk Ügyfeleinknek, vagy kérés esetén, postai úton küldjük el.

 

Nettó eszközérték-kimutatás

A nettó eszközérték a portfolió tulajdonosának nettó vagyona, piaci értéken kifejezve. Azt a pénzértéket mutatja, amennyit a tulajdonosa kapna a portfolió értékesítésekor az adott értéknapon. Amennyiben Ügyfelünk nem kéri a gyakoribb kimutatás kézbesítését, abban az esetben a nettó eszközérték-kimutatást féléves rendszerességgel küldjük.

 

Negyedéves elemzések

Elemzőink negyedévente átfogó, bővített elemzést készítenek portfoliókezelési szerződést kötött, kiemelt Ügyfeleink részére. Az elemzések átfogják a makro piacot, a pénz- és tőkepiacot, valamint kiemelten a választható befektetési politikát tartalmazó területeket.

 

Záró elszámolás

A szerződés lejártakor Ügyfeleinknek végső elszámolást készítünk, mely szerint meghatározzuk a teljes portfolió végső értékét, a kifizethető pénzösszeget, melyet az Ügyfél pénzszámlájára utalunk. Az átutalást követően a pénz felvehető abban a QUAESTOR Pontban, ahol a szerződés aláírásra került.