Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

Eladási short pozíciók

I. MI AZ A HATÁRIDŐS RÉSZVÉNYÜGYLET?

Hazai határidős részvényügylet esetén egy adott részvény árfolyamának emelkedésére vagy éppen csökkenésére kereskedhet meghatározott mennyiség (kontraktus) vásárlásával, előre meghatározott lejárattal, jelentős tőkeáttétel mellett.

Bár a Budapesti Értéktőzsdén a határidős részvények nem likvidek, azaz kevés piaci szereplő van a piacon, a QUAESTOR egyedi megoldással biztosítja az Ön számára a likviditást, melyről bővebben az egyes ügyletek bemutatásánál olvashat.

II. SZOLGÁLTATÁSAINK

A QUAESTOR jelenleg kizárólag vételi (long) ügyletek esetén tud likviditást biztosítani, amelyből adódóan jelenleg kizárólag vételi (long) ügyletek nyitását javasoljuk Önnek. Bár cégünk - likviditás biztosítása nélkül - határidős eladási (short) ügyleteket is képes teljesíteni, ezek megnyitását jelenleg nem javasoljuk, hiszen alacsony likviditás esetén elképzelhető, hogy határidős pozícióját nem vagy csak az Ön számára kedvezőtlen áron tudja csak megnyitni. Cégünk dolgozik azon, hogy hamarosan határidős eladási (short) ügyletek esetén is likvid határidős biztosítsunk Önnek.

Egyedülálló likviditást és alacsony díjakat biztosítunk Önnek.