Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

XETRA® Frankfurt

Miért ajánljuk Önnek?

Miért érdemes a Frankfurti Értéktőzsdén kereskedni?

Németország egyik legnagyobb és egyben leginkább számottevő tőzsdei konglomerátuma a Deutsche Börse AG. Ez a világméretű vállalat befektetők, és pénzügyi intézmények ezrei számára biztosít közvetlen elérést a világ tőkepiacaihoz. A cégcsoport által életre hívott Frankfurter Wertpapierbörse (FWB®) - más néven Frankfurt Stock Exchange (FSE) - a világ egyik legnagyobb és legmagasabb tranzakciós forgalmával rendelkező értékpapír kereskedési központja. Németország 7 tőzsdéje közül a legmagasabb tranzakciós forgalmat bonyolító FSE forgalmának 90%-át részvényügyletei teszik ki. A vezető pozíció elérésében egyértelmű társ volt az 1997-en életre hívott XETRA® nevű teljesen elektronikus kereskedési rendszer, amely a Frankfurti Értéktőzsdébe integrálódott be. 

További előnyök:

  • Hozzávetőlegesen 800.000 értékpapír, melyből a részvények száma több mint 10.000
  • Európai szintéren az egyik legmagasabb likviditás
  • A kereskedési idő akár reggel 8-tól este 8-ig is tarthat meghatározott termékek esetében
  • Specialisták és Szponzorok által biztosított likviditásbővített kereskedési modellek
  • Közel 800 index követő alap (ETFs)
  • Bővebben a Frankfurti Értéktőzsdéről (angol) 

Mi a XETRA®?

Az eredetileg német vállalatok részvényeinek adásvételére alapított frankfurti székhelyű XETRA® kereskedési rendszer, mely mára Európa egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító kereskedési platformja, ami csúcs napokon több mint 100 millió tőzsdei tranzakciót is problémamentesen kezel és kereskedési felületén nem csak az összes fontosabb európai cég részvényeinek, hanem több ezer strukturált terméknek, ETF-nek, ETC-nek is folyik a kereskedése, árjegyzése. 

Hogyan igényelheti szolgáltatásunkat?

A szolgáltatás igénybevételéhez ügyfélszámlával és megfelelő keretszerződéssel kell rendelkeznie. Ezekhez elegendő bármelyik QUAESTOR Pontba ellátogatni, ahol Tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak.

További információk: