Általános: +36 40 222 111Tőzsdei: +36 40 102 021

QUAESTOR Befektetői Akadémia

×

Hibaüzenet

An error occurred during the connection to the server

Ingyenes oktatássorozat tőzsdei kereskedésről kezdőknek és haladóknak!

Ingyenes részvétel | Ingyenes tananyag | Haladó szakmai tudás szerezhető | Naponta kereskedő oktatóktól kérdezhet | Interaktív beszélgetés a QUAESTOR elemzőivel | Egymásra épülő elméleti és gyakorlati modulok

I. modul - Pénzügyi alapok és a prompt részvénypiac (2 nap)

A két napos elméleti oktatás a pénzügyi alapismeretek, a fundamentális és technikai elemzések értelmezésén túl megismerteti Önt a prompt részvénypiaccal valamint a kockázatkezelés technikáival.

Az elméleti oktatást követően gyakorlati, WebBróker számlán történő kereskedésre kérjük Önt, mely során egy személyes pénzügyi tanácsadó segíti a kereskedés során.

II. modul - Tőkeáttételes kereskedés: CFD, határidős piacok, bankközi devizapiac (2 nap)

A két napot felölelő modul a tőkeáttétellel történő kereskedés rejtelmeibe vezeti be hallgatóit, ennek keretében megismerteti Önt a határidős piacokkal és a CFD termékekkel, valamint elsajátíthatja a bankközi devizapiacon való kereskedéshez szükséges tudást is. A modulra kizárólag azok jelentkezését fogadjuk el, akik az I. modult sikeresen teljesítették.

Kiegészítő modul - A technikai elemzés rejtelmei (2 nap)

A teljes hétvégét kitevő tanfolyam végére Ön képes lesz a technikai elemzés segítségével az egyes befektetéseket megítélni és egyedi kereskedési stratégiát kialakítani. A modulra kizárólag ügyfeleink jelentkezését fogadjuk el.

További fontos információk és Gyakran Ismételt Kérdések

 A QUAESTOR Befektetői Akadémia a Budapesti Értéktőzsdén és a Deutsche Börse AG-n tőzsdetagsággal rendelkező QUAESTOR Értékpapír Zrt. megbízásából kerül megrendezésre. Kijelentem, hogy adataimat önkéntesen adom meg, és azok a valóságnak megfelelnek, tudomásul veszem, hogy ez a rendezvényen való részvételem feltétele.

Jelentkezzen az Ingyenes Befektetői Akadémiára