QFH200902A13

×

Error message

An error occurred during the connection to the server
2018.04.20
Ha ma elhelyezi megtakarítását a QFH200902A13 kötvényünkben...
...5,70% (EHM: 5,70%) éves hozamot biztosítunk Önnek...
...2018.09.02-ig, a következő kamatfizetési napig.
Ezt követően megtakarítása minden éves kamatperiódusban az akkor érvényes kamat mértékével gyarapodik tovább.
2020.09.02

A lejárat napjáig hátralévő kamatfizetési napok: 2018.09.02, 2019.09.02, 2020.09.02
Kamatozás: változó

Mit takar a változó kamatozás?

Változó kamatozású kötvényeinket választva Ön a befektetés pillanatában azt tudja előre, hogy a következő kamatfizetési napig (vagyis az adott kamatperiódus végére) mekkora hozamot ér el befektetése. A következő kamatperiódus kamatlába ugyanakkor csak kevéssel a következő kamatfizetési nap előtt kerül majd meghatározásra. Az így meghatározott aktuális kamatlábak minimuma piaci referenciaértékhez kötött, ami azt jelenti, hogy befektetése a futamidő alatt a piaci viszonyokhoz leginkább alkalmazkodva gyarapodhat. Ezt a megoldást azok számára ajánljuk, akik inkább hosszabb távban gondolkodnak és mindig az aktuálisan piaci viszonyoknak megfelelő gyarapodást szeretnék elérni, vagyis befektetésük értékállóságára (és reálértékének növekedésére) törekednek.

Mit tegyek akkor, ha ez a futamidő számomra nem felel meg?

Javasoljuk, hogy lehetőség szerint a megvásárolt kötvényt a futamidő végéig tartsa meg, hiszen ellenkező esetben szándékolatlan árfolyamnyereség vagy -veszteség keletkezhet. Választékunkban a különböző típusokon belül is különböző lejáratokat talál, így könnyen kiválaszthatja a céljainak leginkább megfelelőt.

Mekkora összeget fektethetek be?

Kötvényeink névértéke általában 10000 forint, ami biztosítja, hogy akár néhány tízezer forintot, akár nagyobb, több millió forintos összeget is kényelmesen befektethet. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy ha a lejárat előtt értékesítésre kerül a korábban megvásárolt kötvényállomány egy része, akkor is a megmaradó állomány változatlan feltételek mellett termelhet hozamot, vagyis a befektetés szükség esetén részben is „feltörhető”.

Mennyire kényelmes a befektetés kezelése?

Befektetéseit kényelmesen kezelheti, hiszen a kötvényeit dematerializált formában tartjuk nyilván a nálunk vezetett értékpapírszámláján, a kifizetésre kerülő kamatokat és a visszafizetett tőkét pedig ügyfélszámláján írjuk jóvá. A számláján nyilvántartott vagyon fölött rendelkezhet internetes rendszerünkön (WebBróker) vagy telefonon (Call Center) keresztül, illetve tanácsadóink segítségével.

Lehet kamatadó- és ehomentes is?

Igen, amennyiben jelen kötvénybefektetéseit TBSz vagy NYESZ számlára helyezi el, úgy a vonatkozó jogszabályok szerint kamatadó- és eho-mentességet érhet el. Ennek feltételeiről tájékozódjon honlapunkról, a jogszabályokból, vagy kérje tanácsadóink segítségét!

A hozam a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Kft. által kibocsátott 2020.09.02-i lejáratú QFH200902A13 Kötvény vonatkozásában érvényes. A hozam 2015.02.02 napján került meghatározásra. A Kötvényprogram MNB engedélyezési száma: H-KE-III-690/2014. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a kötvény forgalomba hozatala a szokásostól eltérő kockázatú. Jelen reklámcélú tájékoztatás nem minősül nyilvános ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, és nem helyettesíti a Kibocsátásról és a Kötvényprogramról szóló Alaptájékoztató és Végleges Feltételek, a részletes terméktájékoztatók, továbbá az ügyfelek általános MiFID tájékoztatását biztosító dokumentumok együttes megismerését. A dokumentumok megtekinthetőek a Kibocsátó, a Forgalmazó székhelyén és a forgalmazási helyeken, valamint a www.quaestor.hu internetes oldalon a MiFID ügyféltájékoztatók és a közzétételek között.

Visszahívást kérek!