X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

Core Venture logó

 

A Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. - már alapításának évében, 2012-ben - sikeres pályázatot követően, közvetítőként bevonásra került a Gazdaságfejlesztési Operatív Program 4. Prioritás keretében finanszírozott Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramokba.

 

Az alapokban kezelt vagyon, illetve a vállalkozások számára elérhető forrás összege 6 milliárd 435 millió forint, amelyből 1 milliárd 935 millió forintot a magánbefektetőként megjelenő QUAESTOR Csoport anyavállalata, a QUAESTOR Pénzügyi Tanácsadó Zrt. bocsát az alapok rendelkezésére. A Core Venture középtávú terve, hogy a pályázati forrásokon kívül további nemzetközi kockázati tőkét is bevonjon, amelyet elsősorban korai, illetve növekedési életszakaszban lévő, üzleti tevékenységüket fejleszteni kívánó mikro-, kis- és középvállalkozásokba fektet be. 

Befektetések

 

Elsősorban olyan ötleteket, projekteket, vállalkozásokat keres, amelyek innovatív, a nemzetközi piacokon is versenyképes termékek előállítására, szolgáltatások nyújtására képesek, és jelentős növekedési potenciállal bíró piacon kívánnak sikereket elérni. A befektetések kapcsán preferált iparágak az informatika, a telekommunikáció, a különböző műszaki megoldások, a humán egészségügy, az energetika, valamint a hulladékhasznosítás és a környezetvédelem. 

További információ a www.coreventure.hu oldalon.