X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

ETO PARK HOTEL

 

Az ETO Park multifunkciós központot a közvetlenül az ETO Park Élményközpont mellett elhelyezkedő ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium megépítésével tettük teljessé, amely Győr és a régió legmodernebb és legjobb minőségben megépített business szállodája. Az ETO PARK HOTEL**** kiemelkedő adottságai révén a város és a régió nyüzsgő business- és konferenciaközpontjává vált.

Győri hotelünk teljes körű business szolgáltatást nyújt az üzleti utazóknak, valamint alkalmas konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, gálavacsorák és esküvők megrendezésére. De tökéletes szállás lehetőséget ad átutazók számára is, valamint azoknak, akik a város szépsége és nyüzsgő sport- és kulturális rendezvényei miatt érkeznek oda. Győrben több első osztályú és nemzetközi szintű sportklub működik, így az üzleti vendégek fogadásán túl az ETO PARK HOTEL**** specialitása a Győrben megrendezésre kerülő nemzetközi mérkőzések és tornák csapatatainak vendégül látása.

Szállodánk 6 szinten 98 Superior Business szobával és 5 Executive Business lakosztállyal rendelkezik. A szobák közül 3 pár összenyitható, 2 pedig mozgáskorlátozottak számára kialakított. 

Az üzletemberek igényeire hangolt Wellness & Fitness központ a szálloda 2. emeletén található, ahol vendégeink két száraz szauna és egy gőzkabin között választhatnak. Esőztető élmény-vagy dézsazuhanya alatt frissülhetnek fel, majd a relaxációs szobában kényelmes nyugágyakban lazíthatnak. A fitneszterem prémium kategóriás kardio gépekkel került felszerelésre.

Rendezvény- és multifunkciós termeink összesen 1000 m2-en, 10 teremben, akár több száz fő befogadására is alkalmasak és mindegyikük technikai felszereltsége megfelel a kor magas követelményeinek. A 400 m2-es oszlop nélküli elegáns bálterem két egyenlő részre osztható, belmagasságának és kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas nagy létszámú szimpóziumok, gálavacsorák, kulturális estek és nagyszabású koncertek megrendezésére is.

A szálloda NARRABO a’la carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye. 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 2 különterem kapcsolódik, ezek közül az egyik 100, a másik 90 fő elhelyezésére alkalmas színházi ültetésben, illetve növelhető az étterem kapacitása 140 férőhellyel.

További információ a www.etoparkhotel.hu oldalon.