X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

Füzér utcai társasház Budapest

 

  • Információ: +36 (40) 10 20 23

 

Kategória: ingatlanfejlesztés

Elhelyezkedés:

az ingatlan Budapest X. kerületében, a kőbányai városrész egyik csendes részén, a kerület központjától kb. 400 méternyire, a helyi Önkormányzat által a kerület rehabilitációs területté nyilvánított részén található. A terület kiváló tömegközlekedési adottságokkal rendelkezik. Intézményi ellátottsága kiváló. Két perces sétával elérhető közeli villamos- és buszmegálló, 5 percnyi sétával pedig a helyi pályaudvar.

Fejlesztési lehetőség:

a pénzügyi, szakmai befektetővel közösen, ill. annak megbízásából a most üresen álló területen a következő lakóingatlan-fejlesztést javasoljuk:

• két különálló épületrész, mely a szomszédos épületek eltérő magasságához alkalmazkodva fszt. + 1 emelet + tetőtér és fszt. + 3 emelet + tetőtér.

• Az épület földszintjén kerül kialakításra a teremgarázs (35 db szgk.), valamint a közös használatú terek, az emeleteken és a tetőtérben pedig a lakások (44 db) oldalfolyosós elrendezéssel, lépcső előtti lifttel. A telek belső udvari részében a lakók számára pihenő, játszótér, személygépkocsi parkoló kap helyet, a teremgarázs födémszerkezetén zöldtetővel.

Befektetői célcsoport:

lakóingatlant építeni, illetve üzemeltetni szándékozó ingatlanfejlesztők

Jelenlegi műszaki paraméterek:

Cím: Budapest, X. kerület

Telek területe: 2 658 m2

Építhető bruttó szintterület: 3 500 m2