X

Keresés a QUAESTOR csoport oldalain

QUAESTEL

QuaesTel logó

 

Cégcsoportunk 1998-ban a világ vezető iparágai között számon tartott telekommunikációban rejlő üzleti lehetőségek miatt hozta létre QuaesTel-t, amely teljes körű szolgáltatásokra felhatalmazott távközlési szolgáltató vállalat, helyi központokkal. A létrehozás időszakában alakultak ki a feltételei az internet protokol alapú hangkommunikáció, a VoIP (voice over IP) technológiának, az ebben rejlő technikai és üzleti lehetőségeket használjuk ki. 

 

A QuaesTel név alatt számos szolgáltatásunk vált ismertté. 

QuaesTel ügyfélszolgálat

A világ több országában továbbítjuk ügyfeleink hang, adat és video forgalmát, amelyet saját fejlesztésű hálózatunkon, megbízhatóan és kiváló minőségben tudunk kiszolgálni. A dinamikus fejlesztéseinknek, nemzetközi jelenlétünknek és a hazai távközlési piac meghatározó szereplőivel való nagykereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetőek versenyképesek áraink. A szolgáltatások széles választékát kínáljuk, a VoIP telefon és internet szolgáltatástól kezdve a különböző biztonsági és vagyonvédelmi rendszereken keresztül egészen az épületfelügyeleti rendszerekig.  A célunk, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a vállalkozások és az állami szervezetek számára, amelyek kevés anyagi ráfordítással állhatnak át internetalapú technikákra. Így a meglevő és potenciális felhasználók jelentős anyagi megtakarítás mellett kiváló hatékonyságú, jó minőségű, testre szabott, könnyen kezelhető szolgáltatásokhoz jutnak. Jelenleg az elmúlt évben fejlődésnek indult IP Cloud technológiáknak köszönhető szolgáltatásokat fejlesztjük.

 

A QuaesTel szolgáltatásai:

  • QLink Universal: A hagyományos telefon előfizetésekkel ellentétben itt sem telefon előfizetési díj, sem kapcsolási díj nincs. A számla kizárólag a hívásforgalmi díjakat tartalmazza.
  • QGlobal: A gyengeáramú szolgáltatásokra alapozva egyedi, projektekre szabott integrált megoldásokat nyújt zöld mezős vagy rekonstrukciós beruházásoknál, mind a beruházóknak, mind az üzemeltetőknek.

További információ a www.quaestel.hu és www.quaestel.com oldalakon.